Ga je mee naar buiten?

Wandelcoaching

Wandelcoaching is coaching in de natuur. Met behulp van diverse werkvormen laat ik de natuur een spiegel zijn voor jouw levenspad, een metafoor voor elementen in jouw werk en privé.

Natuurlijk! Buitencoaching gaat graag naar buiten en zet de omgeving in bij coaching, al wandelend kom je in beweging. Deze beweging is nodig om verandering in vastgelopen patronen te krijgen. Wandelcoaching is een bewezen tool die werkt om veranderprocessen in gang te zetten. 

Tijdens de wandelcoaching kom je van alles tegen; regen, zonneschijn en wind. Deze elementen staan voor situaties in je leven. Zo kunnen de bomen op je pad je helpen in het zoeken van jouw wortels. Door verschillende wegen te lopen… jouw weg te kiezen, kom jij tot keuzes in jouw proces dat we samen doorlopen.

De cyclus van verandering vind je terug in de seizoenen van het jaar. Door deze samen te doorlopen én te ervaren hoe de herfst/winter/lente/zomer in jouw leven eruit zien ontdek je waar je nu staat. Tevens ontdek je dat er weer nieuwe tijden komen, na de winter volgt tenslotte altijd weer de lente enzovoorts.. Na een periode van inkeer en rust kom je langzaam weer tot bloei en met de juiste verzorging zul je weer stralen. Natuurlijk! Buitencoaching zal jou tijdens de coaching laten ervaren hoe je deze cyclus kunt relateren aan jouw leven.

Laat de natuur je spiegelen, je helpen om je weg in het leven te vinden. Ontdek samen met Natuurlijk! hoe wandelcoaching voor jou kan werken.