Lopen we even samen?

Loopbaancoaching

Jouw loopbaan verliep volgens plan. Je groeide langzaam, of juist snel, in je functie en eigenlijk ging alles vanzelf. Tot dat ene moment…

Jouw collega vindt dat het anders moet, je baas wil dat jij je doelen hoger legt. Je gaat met steeds minder zin naar je werk of ontslag dreigt. Kortom het loopt op je werk niet zoals je zou wensen om één of meerdere redenen die je wel of vaak niet kunt aanwijzen.

Natuurlijk! Buitencoaching gaat samen met je op onderzoek, waar komt dit vandaan. Hoe doorbreek jij die vicieuze cirkel en krijg je weer plezier in jouw werk! Wat geeft energie?Wat kan ik? Wat wil ik? En…wat ga ik doen?!

Dit kan worden vormgeven in vele diverse trajecten. Natuurlijk! Buitencoaching verzorgt: re-integratie-, 2e spoor-, outplacement-trajecten en loopbaanonderzoek.

Als Noloc-gecertificeerd loopbaancoach verzorg ik al dit soort trajecten voor id Plein en JPwerkrevisie.

Wat klanten zeggen…

Ik vond het een heel fijn coachingstraject, en het feit dat het buiten was vond ik een waardevolle toevoeging. Buiten denk ik beter na en heb ik het gevoel ook meer de rust te hebben om na te denken, in plaats van dat je in een kamer tegenover elkaar zit en heel de tijd aangekeken wordt. Ik vond het fijn dat ik niet alleen iets over mijn studiekeuze maar ook veel heb geleerd over hoe ik in het leven sta en wat ik graag wil en belangrijk vind.

Michiel