Lopen we even samen?

Loopbaancoaching

Jouw loopbaan verliep volgens plan. Je groeide langzaam, of juist snel, in je functie en eigenlijk ging alles vanzelf. Tot dat ene moment…

Jouw collega vindt dat het anders moet, je baas wil dat jij je doelen hoger legt. Je gaat met steeds minder zin naar je werk of ontslag dreigt. Kortom het loopt op je werk niet zoals je zou wensen om één of meerdere redenen die je wel of vaak niet kunt aanwijzen.

Natuurlijk! Buitencoaching gaat samen met je op onderzoek, waar komt dit vandaan. Hoe doorbreek jij die vicieuze cirkel en krijg je weer plezier in jouw werk! Ik start mijn loopbaantrajecten meestal met de Talent Motivatie Analyse (TMA), door het maken van deze analyse krijg je een goed beeld van jouw eigen talenten en dat is een goede start om mee aan het werk te gaan. In deze TMA zit ook een beroepenscan en een capaciteitenscan. Dit alles tezamen helpt om jouw de juiste stappen te laten zetten op weg naar een nieuwe passende werkomgeving waar jij jouw unieke talent kan inzetten!

Dit kan worden vormgeven in vele diverse trajecten. Natuurlijk! Buitencoaching verzorgt: Bedrijfsmaatschappelijk werk, re-integratie-, 2e spoor-, outplacement-trajecten en loopbaanonderzoek.

Als Register loopbaanprofessional verzorg ik al dit soort trajecten voor verschillende loopbaanbureaus en natuurlijk ook vanuit Natuurlijk!

 

Wat klanten zeggen…

Ingrid is persoonlijk betrokken tijdens het traject, naast het coachen ondersteunt ze je zowel mentaal als toekomstgericht. Ze weet je op een juiste manier de inzichten te geven die nodig zijn om een nieuwe toekomst op te gaan bouwen.

Naast het coachen vond ik de ondersteuning met het maken van een CV een motivatiebrief en de sollicitatie training zeer waardevol. Niet alleen tijdens de gemaakte agenda, kun je bij Ingrid tussendoor ook met je vragen terecht en heb je snel de antwoorden waar je weer mee vooruit kan. Ook al hebben we door omstandigheden veel binnen gezeten, in haar coaching ruimte vindt je alle rust en ruimte om goed met elkaar te praten.

Al met al raad ik Ingrid aan, om een nieuwe kijk op je toekomst te krijgen.

PV