Lopen we even samen?

Loopbaancoaching

Jouw loopbaan verliep volgens plan. Je groeide langzaam, of juist snel, in je functie en eigenlijk ging alles vanzelf. Tot dat ene moment…

Jouw collega vindt dat het anders moet, je baas wil dat jij je doelen hoger legt. Je gaat met steeds minder zin naar je werk of ontslag dreigt. Kortom het loopt op je werk niet zoals je zou wensen om één of meerdere redenen die je wel of vaak niet kunt aanwijzen.

Natuurlijk! Buitencoaching gaat samen met je op onderzoek, waar komt dit vandaan. Hoe doorbreek jij die vicieuze cirkel en krijg je weer plezier in jouw werk! Ik start mijn loopbaantrajecten meestal met de Talent Motivatie Analyse (TMA), door het maken van deze analyse krijg je een goed beeld van jouw eigen talenten en dat is een goede start om mee aan het werk te gaan. In deze TMA zit ook een beroepenscan en een capaciteitenscan. Dit alles tezamen helpt om jouw de juiste stappen te laten zetten op weg naar een nieuwe passende werkomgeving waar jij jouw unieke talent kan inzetten!

Dit kan worden vormgeven in vele diverse trajecten. Natuurlijk! Buitencoaching verzorgt: Bedrijfsmaatschappelijk werk, re-integratie-, 2e spoor-, outplacement-trajecten en loopbaanonderzoek.

Als Register loopbaanprofessional verzorg ik al dit soort trajecten voor verschillende loopbaanbureaus en natuurlijk ook vanuit Natuurlijk!

 

Wat klanten zeggen…

De benadering van Ingrid heeft op mij een geruststellende werking. Ik heb ervaren dat ik de tijd mocht nemen om werk-gerelateerde ernstige gebeurtenissen, te benoemen en te verwerken. Ik voel mij veilig bij Natuurlijk! Buitencoaching. Op deze manier ben ik weer tot leren gekomen en heb ik nieuwe inzichten opgedaan. Ik vond het heel fijn dat ik aan een nieuwe (tijdelijke) baan kon beginnen en ook deze nieuwe ervaring te kunnen bespreken met Ingrid..

MvdH