Wie is Ingrid van Beuzekom?

Over mij

Even voorstellen.
Ik ben Ingrid van Beuzekom ik woon samen met mijn vrouw Yvette op de Stille Wille in Oost, West en Middelbeers.

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het primair onderwijs ben ik gaan werken met mijn passie, mensen inspireren en adviserAl vele jaren beleefde ik plezier aan het coachen van mensen, mijn collega’s in het onderwijs, maar ook mensen die ik in mijn dagelijks leven tegen kom. Ik vond het fijn om naar hen te luisteren, hen te spiegelen, hen te helpen ontdekken welke kwaliteiten ze hebben en deze in te zetten in hun leven.

Na diverse korte cursussen en veel ervaring in mijn werk heb ik in 2015 de opleiding Lifecoach Outdoor bij Atma-opleidingen in Amersfoort succesvol afgerond. Gedurende deze opleiding heb ik geleerd jouw natuurlijke omgeving in te zetten in de coaching, middels diverse werkvormen. Na deze brede opleiding heb ik de opleiding evidence based Loopbaancoaching gevolgd om mensen met loopbaanvragen zo goed mogelijk op weg te helpen.

In 2017 heb ik mij gevestigd als ZZP’er.  Met veel enthousiasme zet ik mij in om mensen te inspireren om hun levensdoel vast te stellen en er vervolgens naar te leven. Om weer vol energie en levenslustig in het werk/leven te staan!

Ik ben geregistreerd loopbaanprofessional bij NOLOC en  lid  van NOBCO.

Daarnaast ben ik gecertificeerd om Talent Motivatie Analyses (TMA) uit te voeren bij mensen individueel en bij groepen.