Wat klanten zeggen

Ik vond het een heel fijn coachingstraject, en het feit dat het buiten was vond ik een waardevolle toevoeging. Buiten denk ik beter na en heb ik het gevoel ook meer de rust te hebben om na te denken, in plaats van dat je in een kamer tegenover elkaar zit en heel de tijd aangekeken wordt. Ik vond het fijn dat ik niet alleen iets over mijn studiekeuze maar ook veel heb geleerd over hoe ik in het leven sta en wat ik graag wil en belangrijk vind.

Michiel

Ingrid is persoonlijk betrokken tijdens het traject, naast het coachen ondersteunt ze je zowel mentaal als toekomstgericht. Ze weet je op een juiste manier de inzichten te geven die nodig zijn om een nieuwe toekomst op te gaan bouwen.

Naast het coachen vond ik de ondersteuning met het maken van een CV een motivatiebrief en de sollicitatie training zeer waardevol. Niet alleen tijdens de gemaakte agenda, kun je bij Ingrid tussendoor ook met je vragen terecht en heb je snel de antwoorden waar je weer mee vooruit kan. Ook al hebben we door omstandigheden veel binnen gezeten, in haar coaching ruimte vindt je alle rust en ruimte om goed met elkaar te praten.

Al met al raad ik Ingrid aan, om een nieuwe kijk op je toekomst te krijgen.

PV