Wat klanten zeggen

Ik vond het een heel fijn coachingstraject, en het feit dat het buiten was vond ik een waardevolle toevoeging. Buiten denk ik beter na en heb ik het gevoel ook meer de rust te hebben om na te denken, in plaats van dat je in een kamer tegenover elkaar zit en heel de tijd aangekeken wordt. Ik vond het fijn dat ik niet alleen iets over mijn studiekeuze maar ook veel heb geleerd over hoe ik in het leven sta en wat ik graag wil en belangrijk vind.

Michiel

De benadering van Ingrid heeft op mij een geruststellende werking. Ik heb ervaren dat ik de tijd mocht nemen om werk-gerelateerde ernstige gebeurtenissen, te benoemen en te verwerken. Ik voel mij veilig bij Natuurlijk! Buitencoaching. Op deze manier ben ik weer tot leren gekomen en heb ik nieuwe inzichten opgedaan. Ik vond het heel fijn dat ik aan een nieuwe (tijdelijke) baan kon beginnen en ook deze nieuwe ervaring te kunnen bespreken met Ingrid..

MvdH